izmir oto kiralama

 

İzmir Oto Kiralama sektörüne layığıyla ve hakkıyla hizmet edebilmek gerçekten çok zor bir iş. Özellikle yaz aylarında havalimanına gelen müşterileri bekletme gibi bir şansımız olmadığı gibi, rezervasyon yapılan aracın teslimiyle ilgili çok zor şartlar altında hizmet vermekteyiz. Kısacası, istenilen aracı, istenilen saatte müşterisine ulaştırabilen oto kiralama sayısı oldukça azdır. Çünkü uzatılan araçlar, kaza yapan araçlar, gelecekteki rezervasyonlar için ciddi tehlikeler yaratmaktadır. Bu sektördeki en fazla şikayet istenilen aracın yerine başka araçların teslim edilmesi, havalimanında yahut oto kiralama ofislerinde, müşterilerin istemedikleri sürprizlerle karşılaşmalarıdır.

 

Çok yoğun talebin yaşandığı İzmir Araç Kiralama sektöründe, sıcak paranın sürekli ve her daim bir döngü içerisinde oluşu, alınan rezervasyondan sonra daha cazip bir işin gelmesi, genellikle bu işi yapan işletme sahiplerini yanlış yapmaya, rezervasyon iptal edip daha avantajlı ve işletmesi için daha fazla menfaat sağlayacak rezervayonu almasını sağlamaktadır. Fakat bu tarz çalışan araç kiralama işletmeleri sadece o gün fazla kazanacak, ondan sonraki ticari hayatında başarısız olacaktır. Bunun bilincinde olmak, edepli ve adaplı ticaret yapmak, ister oto kiralama, ister başka bir sektörde olsun oldukça zor ve her işletmenin başarabileceği unsurlar değildir. Bizim firma olarak en büyük prensibimiz , 1996 yılından beri İzmir Kiralık Araç sektöründe güvenin tek adresi olmak, sektördeki karizmamızı hiç bir zaman bozmadan ticari faaliyetimize devam etmektir. Müşterilerin çok değerli olduğunu, bizlere değer kattığını unutmadan, işletmeci mantığıyla değil, her zaman müşteri mantığıyla ticari hayatımıza devam etmemiz, bizim araç kiralama sektöründe büyük bir marka olmamızı, tanınır ve güvenilir firmaların arasına girmemizi sağladı.Ufak ölçekli bir işletmeyken, bugünlerde yetmişüç araçla hizmet ediyor olmak, İzmir Havalimanı Araç Kiralama sektöründe isim yapmak ve her müşterimiz memnun etme hedefini koyup, bu hedefi tutturmak, sadece özverili prensipli ve az kazanıp öz kazanmak mantığıyla hareket etmemizin vermiş olduğu en güzel meyvelerdendir. Bizi destekleyen müşterilerimize sonsuz minnettarız. Bu yüzden de kendilerine hakettiği değeri veriyor , istedikleri aracı, istedikleri saatte teslim etme sözü veriyoruz. izmir Oto Kiralama firmasında süreklilik ve devamlılık olmazsa olmaz en önemli unsurların başında gelir. Başarılı olmamızın en büyük sebebi de, ister müşterimize, ister ticaret yaptığımız esnaf arkadaşlarımıza, isterse personelimize eşit mesafede davranmak, hakkaniyet ölçülerinin dışına çıkmamaktadır. Her birey menfaatleri ve geleceği için çalışır. İşletmelerde, birey bireydirler ve kişiler tarafından yönetilir. Bunu iyi yönetmek, paylaşımcı olmak, doğruyu yapmak ve doğruyu ilke edinmek başarının anahtarı gibidir. Bizde başarının anahtarını elinde bulunduran, genç arkadaşlardan oluşan bir kadroyuz ve taahhüt ediyoruz ki, aldığınız hiçbir İzmir Oto Kiralama hizmetinden memnun olmadan ayrılamayacak ve her ihtiyacınızda sürekli biz tercih edeceksiniz. izmir oto kiralama bir araç almaya göre her zaman daha avantajlıdır. Hele ikinci el orta sınıfta bir araç alacaksanız elinizden çıkarana kadar yapacağınız masrafa İzmir Oto Kiralama ile aynı süre içinde üst sınıf bir araç sahibi olabilirsiniz. Bunu örnekleyecek olursak: ikinci el bir araç aldığımızda kasko, zorunlu trafik sigortası, motorlu taşıtlar vergisi, periyodik bakım, lastik değişimi gibi alımın dışındaki masraflar yüksek meblağlar tutarken, oto kiralama ile bunları kiraladığınız firmanın karşılaması ve sizin sadece kiralama masraflarını karşılamanız avantajdır. 

 

Bir ayda, aldığınız araca yapacağınız masrafı, aracı kiralama sayesinde iki yıla yayabilirsiniz. Eğer çalışanlarınız için birkaç yıl araç gerekiyorsa toplu oto kiralama indirimleri yaptırabilirsiniz. İzmir Oto Kiralama nın diğer bir faydasına bakacak olursak bir kaza geçirdiniz ve arabanız perte çıktı. Daha aracı kullanmayı düşündüğünüz süreyi bile dolduramamışken araçsız kaldınız, hem de o kadar masrafa rağmen. izmir oto kiralama da aracınız perte çıkmış dahi olsa anlaşma yaptığınız sürenin kalanı için size bir araç tahsis edilir.  İzmir Oto kiralamada kiralanacak aracın grubuna göre bazı şartlar aranır. Üst sınıf bir araç kiralayacaksanız en az 5 yıl geçerli sürücü belgeniz ve 25 yaşını aşmış olmanız gerekir; ancak daha alt sınıf bir araç kiralarken 1 yıl geçerli sürücü belgeniz ve 21 yaşını aşmış olmanız yeterlidir. Nasıl ki bir gıda maddesi alırken; kokusunun olup olmadığı, son kullanma tarihi, emülgatör gibi dikkat ettiğimiz şeyler varsa; kendimiz ve ailemizin canını taşıyacağımız aracı da kiralarken önem vermemiz gereken hususlar vardır. Bunlar: lastiklerin havası, yıpranmışlığı; periyodik bakım evrakları, en son bakımın ne zaman yapıldığıdır. 

 

Kiralama sektöründe Kasko Masrafları ve Alınacak Tedbirler

 

Araç ve kaskonun şahıs mı yoksa firma mı üzerine yapıldığına da sonradan sorun yaşamamak için bakmak gerekir. Ayrıca aracın kullanımının size uygun olup olmadığını sözleşme yapmadan bir test sürüşüne çıkarak öğrenmenizi tavsiye ederiz. izmir oto kiralama bir araç almaya göre her zaman daha avantajlıdır. Hele ikinci el orta sınıfta bir araç alacaksanız elinizden çıkarana kadar yapacağınız masrafa İzmir Oto Kiralama ile aynı süre içinde üst sınıf bir araç sahibi olabilirsiniz. Bunu örnekleyecek olursak: ikinci el bir araç aldığımızda kasko, zorunlu trafik sigortası, motorlu taşıtlar vergisi, periyodik bakım, lastik değişimi gibi alımın dışındaki masraflar yüksek meblağlar tutarken, oto kiralama ile bunları kiraladığınız firmanın karşılaması ve sizin sadece kiralama masraflarını karşılamanız avantajdır. 

 

Bir ayda, aldığınız araca yapacağınız masrafı, aracı kiralama sayesinde iki yıla yayabilirsiniz. Eğer çalışanlarınız için birkaç yıl araç gerekiyorsa toplu oto kiralama indirimleri yaptırabilirsiniz. İzmir Oto Kiralama nın diğer bir faydasına bakacak olursak bir kaza geçirdiniz ve arabanız perte çıktı. Daha aracı kullanmayı düşündüğünüz süreyi bile dolduramamışken araçsız kaldınız, hem de o kadar masrafa rağmen. izmir oto kiralama da aracınız perte çıkmış dahi olsa anlaşma yaptığınız sürenin kalanı için size bir araç tahsis edilir.  İzmir Oto kiralamada kiralanacak aracın grubuna göre bazı şartlar aranır. Üst sınıf bir araç kiralayacaksanız en az 5 yıl geçerli sürücü belgeniz ve 25 yaşını aşmış olmanız gerekir; ancak daha alt sınıf bir araç kiralarken 1 yıl geçerli sürücü belgeniz ve 21 yaşını aşmış olmanız yeterlidir.

 

Nasıl ki bir gıda maddesi alırken; kokusunun olup olmadığı, son kullanma tarihi, emülgatör gibi dikkat ettiğimiz şeyler varsa; kendimiz ve ailemizin canını taşıyacağımız aracı da kiralarken önem vermemiz gereken hususlar vardır. Bunlar: lastiklerin havası, yıpranmışlığı; periyodik bakım evrakları, en son bakımın ne zaman yapıldığıdır. Araç ve kaskonun şahıs mı yoksa firma mı üzerine yapıldığına da sonradan sorun yaşamamak için bakmak gerekir. Ayrıca aracın kullanımının size uygun olup olmadığını sözleşme yapmadan bir test sürüşüne çıkarak öğrenmenizi tavsiye ederiz.

İzmir oto kiralama

İzmir araç kiralama

İzmir rent a car

havalimanı oto kiralama

car rental