izmir araba kiralama

 

İzmir Kiralık Araç sektörü talep olarak büyük bir kitle tarafından tercih edilse de, sektöre hizmet eden kişilerin yaratmış olduğu güven bunalımından dolayı sektör ayaklar altında denecek duruma gelmiş olduğunu görüyorum. Gayri meşru diye tabir edilen işler ile uğraşanların uğrak yeri olan İzmir Oto Kiralama firmalarının bir çoğu bu kişilere yapmış oldukları işler ile ilgili, çanak tutup,yapmış oldukları yasadışı işler, insanları aldatmak için kurmuş oldukları tezgahlara maalesef ki liderlik etmektedirler.

Durum böyle olunca bu olaylar yerel basında sıkça yazılıp çizilmekte, bundan en büyük darbeyi araç kiralama sektörü ve bu işle uğraşan işletmeler almaktadır. Biz Alaşahan oto Kiralama olarak bu firmaların varlığından en rahatsız olan firmaların başında geliyoruz. Uğraştığımız, varlığımızın devam etmesinde olmazsa olmaz  işimizi insanlara anlatırken karşımızdaki insanın bakışlarındaki güvensizliği görmekten ve endişelendiğini bilmekten son derece sıkıntılıyız.

Biz kendimiz kurtarmak adına konuşmadığımızı,  bu yazıyı da bunun için paylaşmadığımızı bilmenizi isterim. Biz yapmış olduğumuz işi bildiğimiz ve araç kiralama sektöründeki yerimizi edindiğimiz için bu kuşkular bize engel olmaktan çok, bizlere daha fazla müşteri potansiyeli olarak geri dönmektedir. Fakat yine de biz sektörümüzün bu denli kirli anılmasından son derece rahatsızız.

Gerekli düzenlemeler ile İzmir Araç Kiralama sektörünü kurumsal kimliğine büründürmek için devlet büyüklerinden yardım bekliyoruz. Her önüne gelenin bu işi yapmadığı, yapamayacağı bir düzenleme ile sektördeki bu kirliliğin önüne geçilsin istiyoruz. Bundan hem bizler gibi düzenli çalışan araç kiralama firmaları faydalanacak, hem de sektöre ilgi duyan araç kiralama müşterileri olumsuz etkilenmeyeceklerdir. Biz şeffaflık, düzen isteyen bir işletmeyiz. Her bireyin yaptığı işin hakkını vermesi gerektiğini düşüneni planlamacı bir şirketiz. Planlarımız içerisinde her yıl olduğu gibi bu yıl da sizlere maksimum hizmet etmek, sizlere İzmir Kiralık Araç sektöründe lider firmalar arasında hizmet alabileceğinizi bildiğimiz firmamızdan araç kiralama hizmeti almanızı sağlamaktır. Sizleri aramızda görmekten onur ve mutluluk duayacağımız bilmeniz ister sağlıklı, mutlu beraberlikleriniz olan, bereketli bir yıl geçirmenizi dilerim.

İzmir Araba Kiralama sektörü hızla büyüyen,yoğun talep artışına rağmen profosyonel hizmet anlayışı ile idare edilmeyen, gerekli şartlar oluşmadığı için de her geçen gün yatırım yapanlar için tehlike oluşturan, yatırımcısını üzen bir sektör haline gelmiştir. Biz Alaşahan Oto Kiralama firması olarak, sektöre senelerini vermiş,araç kiralama sektöründe oluşabilecek krizlerden belki de en son etkilenecek firmalardan bir tanesiyiz. Çok sayıda müşterimiz olduğu için, talep edilme şansımız daha fazla ve bu yüzden yıllardır araç kiralama hizmeti verebiliyor, bu düzensiz gidişten çok da fazla etkilenmiyoruz.

 

Firmaların yeterli derecede kollanmadığını , değer görmediğini düşünen bir firmayız. Bir çok işletme İzmir Oto Kiralama hizmetini ek bir gelir kapısı gibi görüp, olsa da olur olmazsa da olur mantığı ile araba kiralama hizmeti vermektedir. Durum böyle olunca sektör olumsuz etkilenmekte, bunun en büyük sıkıntısını sektöre talebi olan araç kiralama müşterileri çekmektedir. Bir telefon satış dükkanında oto kiralama hizmetinin verildiğini düşünürsek, bunun ne kader sağlıklı bir hizmet anlayışı olduğuna kolaylıkla karar verebiliriz. Yıkamaların araç kiralama hizmeti verdikleri, emlakçıların oto kiralama yazılı afişlerle araç kiraladıkları bir sistemin ne kadar sağlıklı bir düzenle yürüyeceğine siz karar verin. Bu tarz işletmelerin araç kiralama yetki belgeleri bile yoktur. O yüzden siz değerli İzmir Araba Kiralama hizmeti almak isteyen müşterilerimize büyük sorumluluklar düşmekte, sağlıklı bir oto kiralama sektörü oluşturmak için, bu tarz kurulmuş olan, faaliyetine bu şekilde devam eden işletmelerden araç kiralama hizmeti almamalısınız. Hem düzensizliğe son vermek, hem de aldığınız hizmet, ödediğiniz bedel karşılığında üzülmemek için bunu yapmalısınız.

 

 

Profosyonel olmayan her düzen amatördür. Verdiğiniz bedel karşılığında amatör hizmet almak, sıfıra yakın araçlar yerine amortisman ömrü çoktan dolmuş araç kiralamak, araçları kirli teslim almak, kaskosuz araç kiralamak, kaza yapmanız sonucunda ne ile karşılaşacağınızı bilmediğiniz bir hizmeti satın almak ne kadar doğrudur diye düşünmelisiniz.  Tabi ki de hiç doğru değildir. O yüzden İzmir Oto Kiralama ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız işletmeleri belirlerken, geçmişine göz atın. İşletmelerin geçmişi ile ilgili internet sitesinden bilgiler alabilir, kurum hakkında bilgi edinebilirsiniz. Titiz davranmakla hiç bir şey kaybetmeyecek, aksine bilinçli bir tüketici kitlesinin oluşmasına destek olarak büyük kazanımlar elde edeceksiniz. Biz sizlerin hakkını düşünen, sizlerin ekonomisine değer veren bir oto kiralama şirketiyiz. Haksız kazanç elde etmek isteyen firmaların baş düşmanı, haksız kazanç elde eden kişilerin mağdur ettiği kişilerin mağduriyetinden üzüntü duyan bir firmayız. Memnun olmak, memnun etmek ile olur görüşünü savunduğumuz için, her müşterimizle yıllar süren dostluklar oluşturmakta, kendilerine her daim yararlı olabilmek için var gücümüzle çalışmaktayız. Sizlere değer veren eski bir kuruluş olduğumuz için kendimizi şanslı görüyor, sektöre liderlik etmekten sizler sayesinde sürekli büyüyerek yolumuza devam ettiğimiz için sizlere sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.


İzmir oto kiralama

İzmir araç kiralama

İzmir rent a car

havalimanı oto kiralama

car rental